13 333 Работно време: 24/7 24/7 Viber

                                       

ИутеКредит Македонија

Затворете ги вашите долгови со IuteCredit

IuteCredit Ви нуди можност за затворање на вашите активни кредити во други финансиски друштва со кредит до 70 000 на 15 месеци.

Зошто да аплицирате кај нас?

 • Одобруваме повисоки суми.
 • Поголем број на месеци за отплата на кредитот.
 • Пониски трошоци за кредит.
 • Пониска месечна рата.
 • Отпис на дел од трошоците доколку кредитот се врати пред време.
 • Брза апликација, уште побрзо одобрување.
 • Апликација само со лична карта.
 • БЕСПЛАТНА Mastercard картичка.
 • Без скриени трошоци.
 • Услуга 24/7

Кој може да аплицира?

 • Секој што има активен кредит во друга финансиска институција.
 • Вработен, пензионер или хонорарец.

Средствата се исплаќаат онаму кадешто Ви се најпотребни – на вашата трансакциска сметка, на IuteCredit Mastercard картичка или пак директно во друга финансиска институција.