13 333 Работно време: 24/7 24/7 Viber

                                       

ИутеКредит Македонија

ФД ИутеКредит Македонија ДООЕЛ е финансиско друштво кое работи врз основа на Решение издадено од Министерството за финансии на Република Македонија бр.13-4845/5 од 24.07.2017 година и е регистриран администратор на лични податоци од Дирекцијата за заштита на лични податоци.

Кредитираме НАЈБРЗО и НАЈКОМФОРНО!

Одговорно кредитирање

Секогаш ги советуваме клиентите дека отплатата на точниот износ на одреден датум е најдоброто и најефтино кредитно однесување, кое гарантира позитивна кредитна историја и можност за дополнителен кредит во иднина. Основна филозофија на работењето на IuteCredit е долгорочна соработка со нашите клиенти, а за да ја оствариме оваа цел настапуваме со целосни и искрени информации за личниот кредитен рејтинг и сите трошоци кои произлегуваат од договорот за кредит. Во специфичниот договор за кредит кој го потпишуваме со нашите клиенти, покрај општите услови секогаш се наведени и објаснети сите трошоци кои произлегуваат од кредитот и помагаат при одлучувањето.

Одлични услови

При аплицирањето за кредит сами го одредувате износот на кредитот и рокот во кој треба да го вратите и се тоа по одлични и транспарентни услови. Кредитите се наменети за физички лица – поединци и домаќинства. Основна парола е брзо, комфорно и одговорно кредитирање преку обезбедување на финансиска помош на голем број клиенти од сите нивоа на општеството – луѓе што вообичаено не може да биде услужени од страна на банките поради обемната документација, времето на чекање и износот на кредит, но имаат потреба од финансиска помош за задоволување на потрошувачките навики, стабилизирање на семејниот буџет или за започнување на сопствен бизнис.

Одговор на апликација за само 10 минути

Клиентите можат да аплицираат за кредит во било кое време он-лине или користејќи мобилни платформи а исплатата на ододбрените апликации се врши истиот или евентуално следниот работен ден. Им нудиме можност на клиентите да аплицираат за кредит само со приложување на документ за лична идентификација. Сите дополнителни податоци за менаџирање на ризикот ги обезбедуваме и проверуваме самиОдговор по барањето за кредит се добива најдоцна за 10 минути по аплицирањето.

Брз одговор

Ние нудиме инстант одговор на твојата апликација. Читањето на оваа реченица трае подолго од нашиот одговор.

Достапност во секое време

Достапни сме 24/7. Онлајн, на твојот мобилен телефон или во некоја од нашите експозитури во рамки на работното време. Во случај на неможност да те контактираме во истиот момент очекувај нѐ во наредниот работен ден!

Лична карта е сè што ти треба

Брза и едноставна апликација за максимална ефективност од наша страна. Доволни се неколку основни податоци за тебе за да можеме да ја процесираме апликацијата. Поднеси ги онлајн, преку телефон или во експозитура.