13 333 Работно време: 24/7

                                       

ИутеКредит Македонија

Услови за аплицирање

 • Издаваме наменски и автомобилски кредити кредити
 • Нудиме најниска каматна стапка од 0% до 10%
 • Износот на кредит е од 3.000–30.000 денари за нови клиенти и 3.000-150.000 за постоечки клиенти
 • Рок за враќање на кредитот е од 1 до 24 месеци
 • Останатите административни трошоци зависат од износот на кредит и рокот за враќање

Предвремена отплата

 • Кредитот може да се затвори пред крајниот рок. Ве молиме контактирајте нè за да добиете целосни информации за вашиот случај.

Идентификација

 • Возраст 18 – 70 години
 • Македонски државјанин
 • Важечка лична карта
 • Трансакциска сметка во било која банка во РМ

Политика за приватност

 • Повеќе за политиката на приватно и условите за користење на веб страната можете да прочитате тука.