Со почетокот на Велигденските празници, започнува и нашата понуда само за Вас. Искористете ја промотивната понуда 0% КАМАТА за одобрен потрошувачки кредит до 30.000 денари. Аплицирајте во нашите експозитури во Скопје и Тетово или онлајн на www.iutecredit.mk.
Со IuteCredit секогаш добивате повеќе, најбрзо и најкомфорно.

За повеќе информации јавете се на 02/314 99 99 и 044/34 99 99 или контактирајте нè директно на Facebook на iutecreditmacedonia.
Лајкнете ја нашата ФБ страница и следете нé за да ги дознаете сите наши понуди.

*Понудата важи од 05.04 до 25.04.2018