Само со лична карта, земи до 7.000 денари и врати со 0% трошоци во рок од 30 дена. ОДОБРУВАЊЕТО Е ВЕДНАШ!

Аплицирајте директно на веб страната, информирајте се на 02/3149 999 и 044/349 999 или посетете нѐ во нашите експозитури за подетални информации во Скопје и Тетово.

Со IuteCredit секогаш добивате повеќе, најбрзо и најкомфорно.????‍♂️????????????️????????

Понудата важи до 31.07.2018