Освој ALL INCLUSIVE Годишен Одмор Со ИутеКредит

Наградната игра на ИутеКредит “Освој ALL inclusive одмор за двајца” заврши!

Победникот беше прогласен на 03.08.2018 во 15:00ч со live видео на нашата Фејсбук страна Грција (линк до видеото)

Му ја честитаме победата на нашиот клиент Кире Манев од Штип и му посакуваме убав одмор во Грција!