БЕЗ СТРЕС!

Дозволете да ви помогнеме со трошоците за стартот на учебната година!

Без разлика дали се работи за првиот училишен ден или последната година од факултет, враќањето на вашите деца во школските клупи може да биде значителен финансиски товар за целото семејство. Многу истражувања укажуваат на фактот дека трошоците поврзани со почетокот на учебната година постојано се зголемуваат во изминатите години, a тоа најдобро го знаат родителите.

Во ваква ситуација, постојат финансиски институции како ИутеКредит Македонија кои нудат поддршка на семејниот буџет на стартот на учебната година. Back-to-school наменските кредити на ИутеКредит се еден вид поткрепа на семејствата кога им е најпотребно, односно кога се изложени на зголемени трошоци. Тие нудат можност за дисперзија на потрошувачката на поголем период и го намалуваат финансискиот притисок кој се чуствува на почетокот од учебната година.

Аплицирајте за наменски кредит во некоја од продавниците на нашите трговски парнтери (https://iutecredit.com/macedonia/partners/) за наменски кредити од 3.000 до 80.000 денари со плаќање до 18 месеци.

Воедно, ИутеКредит нови клиенти нуди единствена можност за покривање на помалите, инстант трошоци со еднократен наменски кредит од 1.000 до 10.000 денари, БЕЗ НИКАКВИ ТРОШОЦИ за плаќање во рок од 30 дена.

Искористете ги нашите Back To School опции за наменски кредит БЕЗ СТРЕС и дозволете да ви помогнеме со трошоците за стартот на учебната година. Парите се на вашата сметка за само неколку минути. Потребна ви е само лична карта, а одобрувањето е ВЕДНАШ! Аплицирајте директно на веб страната www.iutecredit.mk.

За повеќе информации како можеме да ви помогнеме со дополнителни финансиски средства јавете се на 02 3149 999 или 044 349 999.