Реализирајте ги вашите потреби и желби со финансиска помош од IuteCredit!

• Нова гардероба или ново парче мебел
• Есенска екскурзија или припрема за грејна сезона
• Непредвидени трошоци или доспеани долгови

Најбрзо и најкомфорно!

Аплицирајте онлајн за кредит од 3.000 до 20.000 денари. Кредитот можете да го вратите во рок од 30 дена и тоа без никави трошоци!

Сè што ви треба е само лична карта, а одобрувањето е веднаш што значи дека парите ќе бидат на вашата сметка за само неколку минути!

Аплицирајте ОНЛАЈН директно на веб страната www.iutecredit.mk

За повеќе информации како можеме да ви помогнеме со дополнителни финансиски средства јавете се на 02 3149 999 или 044 349 999.