Аплицирајте за IuteCredit во мрежата на Capital Net

IuteCredit продолжува да биде вашиот најбрз и најкомфорен начин да стигнете до потребните парични средства.

На наше големо задоволство ве информираме за новата партнерска соработка на IuteCredit со Capital Net, познатиот бренд брз трансфер на пари.

Отсега можете да аплицирате за кредит во IuteCredit во експозитурите на Capital Net, на следниве локации:

  • Скопје
  • Тетово
  • Гостивар
  • Куманово
  • Свети Николе
  • Охрид
  • Прилеп
  • Струмица

За повеќе информации или помош во врска со начинот на аплицирање за кредит обратете се директно кај вработените во Capital Net или на следните телефонски броеви на IuteCredit: 02 3149 999 и 044 349 999.