Следејќи ги најновите технологии во светот, IuteCredit продолжува да биде најбрзиот и најкомфорниот начин на кредитирање во Република Македонија.

Покрај најповолната понуда на ненаменски кредити за кои може да се аплицира онлајн, потрошувачите имаат можност да купуваат со наменски кредит до 120 000 денари и рок на отплата до 24 месеци.

На сите заинтересирани им се овозможува да аплицираат за потрошувачкиот кредит само со приложување на документ за лична идентификација.

Аплицирањето се врши директно во продажните места на трговските партнери на IuteCredit, а за процесирање на апликацијата и нејзино одобрување се потребни само неколку минути.

Како тоа изгледа во пракса:

  • Го одбирате производот односно услугата кои ви се допаѓаат
  • Го информирате продажното лице дека сакате да купите со потрошувачки кредит од IuteCredit
  • Ја приложувате вашата лична карта и продажното лице ја процесира апликацијата на самото место
  • Конечно, добивате повик од IuteCredit за потврда дека успешно е активиран вашиот потрошувачки кредит

Мрежата на IuteCredit трговски партнери постојано расте, ги вклучува речиси сите препознатливи ланци продавници за различни категории производи и услуги во Република Македонија.

Комплетната листа на IuteCredit партнери погледне ја ТУКА.