0% камата и намалена провизија за кредит до 30 000 денари

По повод отварањето на новата експозитура во Скопје, ИутеКредит подготви посебни поволни услови за сите корисници кои ќе аплицираат директно во експозитурата на новата локација.

За сите апликации за кредит до 30 000 денари и период на отплата до 8 месеци ќе важат посебни услови како што се 0% камата и намалена провизија.

Начинот за аплицирање е веќе добро познат, доволно е да имате документ за лична идентификација (број на лична карта или број на пасош), а одобрувањето за кредит и парите на сметка ќе ги имате за неколку минути.

Повелете во новата ИутеКредит експозитура во Скопје во комплексот Парк Резиденс, која се наоѓа позади градскиот стадион, секој работен ден од 08:00 до 20:00 часот.

Линк до новата локација на Google Maps: https://goo.gl/maps/U2mC72GcbNC2

Промотивната понуда за викенд ќе важи во експозитурата во центар и тоа:

Сабота: 09-17 часот

Недела: 10-16 часот

Ве очекуваме!