Лето, високи температури, сонце – прва асоцијација за плажа или планина, за разладување. Летната сезона почна, за многумина, можност да ги искористат слободните денови и да заминат на одмор. Но каде и како, за колку пари и дали летувањето ќе биде товар што подоцна ќе се одрази на семејниот буџет.

Овие дилеми си ги поставуваат многумина, факт е дека поради сите финансиски обврски, за одморот понекогаш не стасуваат пари.

Секако често размислуваме дали е подобро парите за одмор да ги насочиме кон реновирање или опремување на домот кое го планираме подолго, ама не сме го реализирале поради финансиските дилеми.

Според статистичките податоци, најголем дел од просечната плата се троши на храна и на пијалоци, па екстра трошењето понекогаш е тешко.

Сега има решение за вашите желби и можност да се остварат сите планови.

Не чекајте. Сега сѐ е полесно, а може да изберете Брз кеш или наменски кредит до 120 000 денари, а со исто толкава сума можете да се подготвите и за топлите денови.

Добра можност за одмор пак може да искористите со кредитот до 20 000 денари и 0% трошоци.

Нема исцрпувачки банкарски процедури, скриени трошоци, надоместоци, жиранти и што уште не!

ИутеКредит Македонија ви го овозможува најбрзиот и најкомфорниот начин да се земе кеш кредит и тоа сега од дома онлајн.

Го посетувате сајтот https://iutecredit.mk сами го одредувате износот на кредитот и рокот во кој треба да го вратите и се тоа по одлични и транспарентни услови. За апликација ви се потребни само податоци од лична карта, а одговор добивате речиси веднаш. Никогаш не било полесно!

Може да се аплицира и директно во продажните места на трговските партнери на ИутеКредит, а за процесирање на апликацијата и нејзино одобрување се потребни само неколку минути.

Како тоа изгледа во пракса: Го одбирате производот односно услугата кои ви се допаѓаат, го информирате продажното лице дека сакате да купите со потрошувачки кредит од ИутеКредит, ја приложувате вашата лична карта и продажното лице ја процесира апликацијата на самото место.

Конечно, добивате повик од ИутеКредит за потврда дека успешно е активиран вашиот потрошувачки кредит. Комплетната листа на ИутеКредит партнери погледнете ја ТУКА.