Skopje City Mall е местото кое викендов задолжително треба да го посетите бидејќи токму таму ќе се случува вистинско лудило  и несекојдневно купување до полноќ, со огромни попусти во повеќе од 120 продавници.

Ако сте веќе таму, но ве мачат финансиски проблеми, ИутеКредит има најбрзо и најкомфорно решение. На призмје пронајдете го штандот каде што ќе може да аплицирате за БРЗ кеш кредит само со лична карта и да добиете пари на сметка веднаш!

Доколку пак веќе точно знаете што ви е потребно, погледнете ја мрежата на партнери на ИутеКредит и упатете се директно во нивните продавници. Кај ИутеКредит партнерите може да купувате производи од 3000 до 120 000 денари до 24 рати. 

Не заборавајте, како нови клиенти на ИутеКредит, првиот кредит до 20 000 денари ќе ви биде со 0% трошоци, значи колку ќе земете, толку ќе вратите.

Продавниците Ве очекуваат со огромна понуда, а ИутеКредит е тука да обезбеди најбрзо и најкомфорно да ги остварите вашите потреби!