Денес 21.07.2019, со почеток во 10 часот, Средно Водно ќе биде местото каде ќе се одржат триесет и седмите меѓународни ридско-брзински трки. Македонскиот најуспешен натпреварувач и европски шампион во оваа категорија трки Игор Стефановски – Иџе, кој е заштитно лице на ИутеКредит, ќе биде дел од овој натпревар кој се бодува за ФИА Цетралноевропска зона. 

Поддршката за Иџе секако доаѓа од ИутеКредит, знаејќи дека брзината е тоа што ги поврзува. Затоа во склоп на боксот на Иџе на паркингот на Средно Водно, ќе може да го пронајдете штандот на ИутеКредит и да се информирате како функционира најбрзиот пристап до пари 24/7, веднаш и од било каде, со можност за директна апликација и одобрување на кредит!

Се гледаме на Средно Водно, заедно да го подржиме македонскиот шампион заедно со ИутеКредит!