Oтсега пристапот до финансиски средства во ИутеКредит е достапен 24/7 од било каде!

Во летниот период кога трошоците се зголемени заради летните одмори и честите патувања дома и во странство, сите граѓани кои имаат итна потреба од пари, можат да аплицираат за дополнителни финансиски средства во било кое време од денот и тоа онлајн на https://iutecredit.mk, телефонски на 13 333 или директно во една од експизитурите во Скопје, Тетово, Куманово, Штип, Струмица и Битола.

Како што е веќе добро познато, аплицирањето за кредит во ИутеКредит се врши многу лесно со документ за лична идентификација, одобрувањето е за само неколку минути, а средствата ги добивате веднаш.

Поголем износ на кредит со 0% трошоци за сите нови клиенти

Сите нови клиенти на ИутеКредит отсега наместо до 20.000 днари ќе можат да аплицираат за сума од 30.000 денари без никакви дополнителни трошоци, односно камата и администивните трошоци се 0%. Тоа значи дека се враќа истата сума на кредит којашто е земена во период до 30 дена.

Летна понуда за сите лојални корисници на ИутеКредит

ИутеКредит овозоможува уште поповолни услови и поголеми суми на кредит за сите клиенти кои веќе се увериле во квалитет на услугите и навремено ги реализирале обврските. Така, за време на летниот период ИутеКредит во својата понуда овозможува кредит и до 100 000 денари со можност за отплата до 21 месец.

Затоа, уживајте во летото и не ги одложувајте вашите планови и потреби поради недостаток на финансиски средства. Аплицирајте за потребната сума на пари во ИутеКредит и добијте ја веднаш 24/7.