Изненадувањата за клиентите на ИутеКредит ова лето не запираат!

Почнувајќи од денес 29.07.2019, па се до 09.09.2019, ИутеКредит ја организира својата голема летна наградна игра “Аплицирај и Кулирај” во која право на учество ќе имаат сите клиенти кои прв пат ќе аплицираат и ќе добијат одобрување за кеш или наменски кредит од ИутеКредит.

Како главната награда е предвидено патување за двајца во Кападокија, а сите учесници ќе може да освојат и 12 bluetooth звучници, 6 GoPro камери и 3 клима уреди Beko во извлекувања кои ќе се вршат секој понеделик во периодот на времетраење на наградната игра.

Извлекувањето на наградите е со следниот распоред:

  • Прво извлекување на 05.08.2019 – 1 х клима уред, 1 х акциона камера GoPro, 2 х портабл звучници;
  • Второ извлекување на 12.08.2019 – 1 х акциона камера GoPro, 2 х портабл звучници;
  • Трето извлекување на 19.08.2019 – 1 х клима уред, 1 х акциона камера GoPro, 2 х портабл звучници;
  • Четврто извлекување на 26.08.2019 – 1 х акциона камера GoPro, 2 х портабл звучници;
  • Петто извлекување на 02.09.2019 – 1 х клима уред, 1 х акциона камера GoPro, 2 х портабл звучници и
  • Шесто извлекување на 09.09.2018 – 1 х акциона камера GoPro, 2 х портабл звучници.

Извлекувањето на главната награда патување за 2 лица во Кападокија ќе биде на ден 09.09.2018 во 15:00 часот. проследено со Live Video на IuteCredit Facebook страната.

За учество во наградната игра потребно е да сте нов корисник на ИутеКредит на кого ќе му биде одобрена апликација за кеш или намеснки кредит во периодот од 29.07. заклучно со 09.09.2019.

Затоа доколку имате итна потреба од финансиски средства ова лето, не ја пропуштајте можноста за кредит до 30 000 денари со 0% камата и можноста за купување на рати до 120 000 денари само со лична карта кај трговските партнери на ИутеКредит, бидејќи со тоа станувате и потенцијален добитник на награда!

Аплицирајте веднаш онлајн на www.iutecredit.mk, телефонски на 13 333 или во некоја од ескпозитурите на ИутеКредит. Одобрувањето на бараната сума е веднаш и тоа 24 часа секој ден во неделата!

Правилата за наградната игра прочитајте ги тука

ЛИСТА НА ДОБИТНИЦИ