Иако топлите денови сè уште нè тераат да размислуваме на начин како да го искористиме летото за соодветен одмор, време е да се почне со навремено планирање на новата учебна година. Сепак, планирањето на буџетот по завршување на годишните одмори знае да биде предизвикувачки за повеќето домаќинства, а потребата од финансиска поткрепа е повеќе од добредојдена.

Нова училишна опрема, учебници или прибор

Почетокот на новата учебна година налага набавка на неопходниот прибор за пишување и цртање, како тетратки, блокови, боици, а не ретко и оштетените учебници треба да се заменат со нови. Секако, тука е и потребата за нов ранец, спортска опрема, обувки и есенска гардероба. Сите овие трошоци нè дочекуваат во период на крајот или почетокот на месецот кога семејниот буџет е намален, а до редовните месечни примања има уште време.

За ваквите итни потреби кои не можат да бидат одложени, ИутеКредит на своите клиенти им излегува во пресрет со соодветна понуда на брз кредит до 30 000 денари, без никакви трошоци. Значи, 0% камата и 0% административни трошоци доколку бараната сума се врати во период еден месец. А за оние на кои повеќе им одговара плаќање а рати, тоа можат да го направат и до 10 месечни рати. Аплицирањето за кредит е брзо и едноставно онлајн на www.iutecrdit.mkили телефонски на 13 333. Доколку апликација за кредит е одобрена во експозитурите на ИутеКредит следува подарок ранец!

Ново парче технологија

Додека дел од учениците сè уште ги совладуваат знаењата користејќи тетратки, оние повозрасните своите вештини ги усовршуваат дигитално користејќи опрема како што се персонални компјутери, лаптопи или таблети, а ваквата технологија најчесто чини и до неколку десетици илјади денари.

За таа цел, односно потреби кои налагаат поголеми трошоци постои наменскиот кредит на ИутеКредит до 120 000 денари наменет за купување производи и услуги до 24 рати кај трговските партнери на ИутеКредит. Сето ова ги прави овие навидум одложливи потреби доста пристапни во даден момент бидејќи производите можат да се купат веднаш, а да се платат подоцна. За одобрување на ваков кредит потребна е само лична карта, а апликацијата се прави директно во продажните салони на трговските партнери на ИутеКредит.

Школарина и останати потреби

Различните нивоа на образование налагаат и различна потреба на финансиски средства. Така, сите студенти и нивните родители кои планираат запишување на нова студиска година, јазични курсеви или тренинзи, или пак вселување или опремување на стан во друг град можат исто така да сметаат на брз кеш кредит достапен 24/7 само со лична карта.

Реализирајте ги сите потреби за успешен почеток на нова учебна односно академска година со брз кеш кредит до 100 000 денари, достапен веднаш 24/7 само со лична карта.

И не заборавајте! До 09.09 сите нови корисници на ИутеКредит учествуваат во наградната игра “Аплицирај и кулирај” и стануваат потенцијални добитници на вредни награди и главна награда Патување за двајца во Кападокија!