Дождот не е единствената работа која може да не изненади во есенскиот период. Списокот може да биде долг, како што се непредвидени трошоци во домаќинството, сервис на автомобил, нова облека, семејни прослави и така натаму.

Затоа ИутеКредит ги повикува сите “под својот чадор” каде што можат да добијат сигурно решение за очекувани или пак неочекувани финансиските потреби.

Намалена стапка на вкупни трошоци и подолг период на отплата

Со новите подобрени услови за кредитирање преку Mastercard картичката, клиентите на ИутеКредит се финансиски сигурни дека во било кое време и било каде може да ги имаат потребните парични средства.

Новите корисници на ИутеКредит може да аплицираат за кредит само со лична карта до 30 000 денари со 0% трошоци, што значи колку ќе земат толку треба да вратат во рок од 30 дена.

Доколку потребниот износ до 30 000 денари, новите корисници сакаат да го вратат на повеќе месечни рати, истото можат да го направат на максимум 12 месеци, односно една година.

Лојалните клиенти на ИутеКредит имаат можност да земат и до 100 000 денари со период на отплата 24 месеци.

Mastercard картичка за безброј поволности

Сите нови и постоечки клиенти, кои ќе аплицираат за кредит со исплата на ИутеКредит Mastercard картичка, ги добиваат потребните средства веднаш, во било кое време.

Покрај поволностите како брзиот пристап до потребните финански средства 24/7 од било каде, сите корисници на ИутеКредит Mastercard картичките имаат дополнителни поволности и попусти во партнерската мрежа низ државата.

Аплицирајте и добијте ги парите веднаш на картичка!

Аплицирајте веднаш онлајн на следниот линк https://iutecredit.mk/mastercard/ или телефонски на 13 333, дознајте повеќе за предоностите кои ги нудиме и поволните услови за креидитрање.

Сите корисници кои ќе се придружат под чадорот на ИутеКредит и Mastercard, ќе добијат подарок директно во една од експозитурите.