Во центарот на Скопје на плоштадот „Македонија“ према влезот на ГТЦ се поставени куќичките на Winterland новогодишната населба, каде владее вистинска празнична атмосфера. Програмата на Winterland е различна секој ден и има содржини за деца во попладневните часови, како и познати музички изведувачи во вечерните часови.  

Со цел да биде поблиску до клиентите и да им овозможи брз пристап до потребните средства, ИутеКредит овој месец е дел од Winterland со своја експозитура. Експозитурата која е сместена во една од дрвените куќарки на плоштадот во Скопје ќе работи до 31ви декември секој ден од 12 до 20 часот.

Најбрзо и најкомфорно до потребните средства

Новите клиенти, односно оние кои за прв пат ќе аплицираат во Winterland експозитурата имаат можност за кредит до 30 000 денари со 0% трошоци, односно колку ќе земат толку ќе треба да вратат во јануари.

За кредит во износ до 100 000 денари со рок на отплата 24 месечни рати, односно 2 години имаат можност да аплицираат веќе постоечките клиенти.

Пари достапни веднаш

ИутеКредит Mastercard картичката овозможува потребните парични средства корисниците да ги имаат веднаш. Паричните средства од одобрениот кредит се префрлуваат на картичката и се достапни за користење по само неколку минути. Со картичката може да се реализираат плаќања на сите ПОС терминали во земјава и странство, да се подигнува готовина од сите баномати како и да се купува онлајн.

Посетете ја ИутеКредит Winterland експозитурата на плоштадот во Скопје и аплицирајте за кредит со кој ќе ги исполните сите новогодишни желби. За сите дополнителни информации контактирајте нè на 13 333, info@iutecredit.mk или на Facebook.