Услугите на ИутеКредит ќе бидат достапни и за време на празниците со следното работно време:

????️ Вторник 31.12.2019 сите експозитури ќе работат од 08 до 16 часот. Исплата на кредити на картичка ќе се врши исто така од 08 до 16 часот.

????️ Од 16 часот на 31.12.2019 до 8 часот на 02.01.2019 контакт центарот ќе биде достапен за блокирање или одблокирање на Мастеркард картичката.

????️ На 06.01.2020 ќе биде дежурна експозитурата во Тетово со работно време од 08 до 20 часот како и поддршка за клиенти 24 часа.

????️ На 07.01.2020 исто така ќе биде дежурна експозитурата во Тетово со работно време од 08 до 16 часот како и поддршка за клиенти 24 часа.