Сите сопственици на Мастеркард картичка од ИутеКредит во периодот од 13.02 до 16.02.2020 ќе имаат можност да подигаат пари од било кој банкомат во државата без провизија.

Каде сè може да се користи картичката?

Покрај повлекување пари од банкомат, картичката може да се користи во сите продажни места каде што е овозможено плаќање со Mastercard или да се купува онлајн.

Исто така, со картичката може да се добие и дополнителен попуст до 15% при плаќање кај трговските партнери на ИутеКредит.

Сè уште немате картичка? Аплицирајте веднаш!

Сите нови клиенти може да ја добијат картичката со поднесување апликација за кредит од 3 000 до 40 000 денари со период на отплата до 12 месеци.

Постоечките клиенти пак, може да ја добијат картичката со одобрена апликација за кредит и во поголеми износи, односно кеш кредити до 100 000 денари и можност за отплата до 24 месеци.

Промотивно, во месецот на љубовта, сите парови кои заеднички ќе аплицираат со две апликации за кредит во експозитурите на ИутеКредит, ќе можат да добијат одобрување на кредит без камата во целото времетраење на кредитот!

Може да аплицираат сите заинтересирани на возраст од 18 до 75 години кои имаат трансакциска сметка, докажан прилив на средства и позитивна кредитна историја.

Апликација може да се поднесе во било кое време онлајн на www.iutecredit.mk, телефонски на 13 333 или во експозитурите на ИутеКредит, а истата ќе биде процесирана веднаш.