Во пресрет на Денот на жената, ИутеКредит со специјална понуда наменета за своите клиентки!

Во периодот од 02.03. до 08.03.2020 сите клиентки кои немаат своја Mastercard картичка од ИутеКредит, истата ја добиваат на ПОДАРОК, доколку аплицираат и добијат одобрување за кеш кредит.

Како до подарок Mastercard картичка?

Промотивната понуда може да ја реализираат сите нови и постоечки клиентки со следната одобрена апликација, без разлика дали истата е направена онлајн или во една од експозитурите.

Новите клиентки може да аплицираат за кредит до 30 000 денари без камата, односно колку ќе земат толку ќе треба да вратат за еден месец или со апликација за кредит до 40 000 денари со период на отплата до 12 месеци.

Постоечките клиентки може да ја добијат како подарок картичката со својата следна одобрена аплиција за кеш кредит до 100 000 денари и рок на отплата до 24 месеци.

Во двата случаи по одобрување на апликацијата, клиентките својата подарок картичка може да ја подигнат од најблиската експозитура во Скопје, Куманово, Тетово, Штип, Битола или Струмица.

Парите може да се користат веднаш, бидејќи се префрлуваат само неколку минути по одобрувањето на кредитот.

Аплицирајте онлајн на iutecredit.mk, телефонски на 13 333 или во една од експозитурите и опуштете се во 8мо мартовскиот шопинг!