Следејќи ги општествено одговорните практики, ИутеКредит препорачува почитување на мерките за заштита од ширење на Корона вирусот донесени според одлуката на владата.

Во таа насока, во интерес на здравјето на вработените и клиентите, ИутеКредит ги советува своите клиенти да се насочат кон дигиталните канали на комуникација и аплицирање за потребните парични средства.

Останете безбедни и аплицирајте онлајн 24/7!

Корисниците имаат можност 24/7 да аплицираат и да ги добијат потребните парични средства преку веб сајтот https://iutecredit.mk/ или телефонски на 13 333. За аплицирање за кредит потребно е само документ за лична идентификација, односно лична карта или пасош.

Како и до сега одобрувањето е веднаш, така што парите се префрлаат на вашата трансакциска сметка или на Mastercard картичката и истите ги имате на располагање веднаш.

За сите информации и прашања, нашите кредитни референти се достапни 24/7 на е-маил info@iutecredit.mk , телефонски на 13 333 или на социјалните мрежи.

Експозитурите работат со стандарно работно време, но во интерес на здравјето на сите ИутеКредит препорачува намалување на посетите доколку не е неопходно.