Во периодот октомври – декември 2020 год. на сите постоечки клиенти кои немаат активен кредит повеќе од една година (заклучно со 31.08.2019) ИутеКредит Македонија овозможува единствена шанса за  да аплицираат за нов кеш кредит со -20% ПОПУСТ на провизии.

Сé што треба да направите е да ни се јавите на 13 333.