Отсега корисниците на IuteCredit Mastercard ќе имаат можност да користат 15% попуст во сите ресторани на KFC во Македонија.

Попустот се однесува на целото мени и се уважува при плаќање со картичката.

Аплицирајте сега за нова Mastercard картичка тука