Искористете ја специјалната понуда која ја подготвивме со нашиот партнер iStyle во периодот од 1 до 4 октомври.

Најновите модели на Apple сега се достапни на рати со Iute Credit.

Аплицирајте брзо и едноставно во iStyle во Skopje City Mall само со лична карта и производот кој го сакате за кратко ќе биде Ваш!

iPad 32GB

12 рати x 1790 ден

24 рати х 1000 ден

iPad 128 GB

12 рати x 2.220 ден.

24 рати х 1.230 ден.

Iphone XR

12 рати х 3.910 ден.

24 рати х 2.170 ден.