Овој месец, IuteCredit Македонија со секој одобрен кеш кредит за вработените во јавната администрација овозможува издавање на Mastercard картичка без било каков надоместок.

Со IuteCredit Mastercard можете:

  • Безбедно и лесно да купувате и плаќате онлајн
  • Да подигнете готовина од банкоматите во земјава и странство
  • Да имате пристап секогаш и секаде до вашите финансии

IUTECREDIT MASTERCARD – ПАРИ ДОСТАПНИ 24/7

Искористете ја понудата и аплицирајте ВЕДНАШ! https://iutecredit.mk/products/mastercard/