Романтична вечера, подарок за партнерот, викенд патување….нешта кои ги планирате за овој Ден на Вљубените, но вашите финансии не се во најдобра форма и ви е потребна финансиска поддршка. Токму затоа брзиот кеш кредит е вистинско решение за вас од неколку причини:

Ја добивате посакуваната сума одеднаш

Со брзиот кеш кредит потребните парични средства се ваши и можете да ги користите за што и да посакате – скап подарок, изненадување за вашиот сакан/а, вечера во познат ресторан…Трошоците за кредит за единечни и се пресметани на целосната сума, односно немате никакви дополнителни трошоци.

Едноставен процес за апликација

Процесот за апликација за брз кеш кредит е многу едноставен и брз и што е најдобро потребна е минимална документација, односно само лична карта. За да аплицирате за брз кеш кредит доволно е да пополните онлајн формулар, телефонски или преку порака да нé контактирате.

Средствата се ваши веднаш

Развојот на технологијата придонесе целата процедура за апликација, одобрување и исплаќање на кредитот да биде многу едноставна и парите да ги добиете за само 10 минути откога ќе аплицирате. Ова е особено корисно за оние кои во последен момент се одлучиле да купат подарок или да организираат нешто интересно за Денот на Вљубените.

Специјални понуди

Искористете ги специјалните понуди за Денот на вљубените кои финансиските друштва ги нудат во овој период за да добиете поволности или пак одредени бесплатни дополнителни услуги.

Овој Ден на Вљубените почувствувајте се слободни во вашиот буџет и вашите желби. ИутеКредит оваа година Ви нуди можност за кеш кредит до 150 000 денари на 36 рати и БЕСПЛАТНА Mastercard картичка со важност од 2 години. Доколку дојдете во пар во некоја од нашите експозитури и аплицирате заедно со вашиот партнер и двајцата добивате бесплатна картичка.