14-ти февруари наближува, a Вие сé уште не знаете што да им подарите на вашите сакани? Ние сме тука да Ви дадеме неколку идеи за подароци кои можете да ги купите со ИутеКредит на рати во нашата партнерска мрежа. Уживајте во Денот на Вљубените сега, а започнете со плаќање дури наредниот месец!

ЗА НЕА

Паметен часовник од Smartus.mk

ЦЕНА НА 24 РАТИ: 500 ДЕН.

Мобилен телефон од Neptun

ЦЕНА НА 24 РАТИ: 820 ДЕН.

Таблет од Handy

ЦЕНА НА 24 РАТИ: 350 ДЕН.

Чизми од Scout

ЦЕНА НА 12 РАТИ: 1160 ДЕН.

ЗА НЕГО

Bluetooth слушалки од Smartus.mk

ЦЕНА НА 24 РАТИ: 270 ДЕН.

Електричен тротинет од Neptun

ЦЕНА НА 24 РАТИ: 1460 ДЕН.

Фотоапарат од Техномаркет

ЦЕНА НА 24 РАТИ: 1000 ДЕН.

Јакна од Scout

ЦЕНА НА 12 РАТИ: 1120 ДЕН.

ЗА ДВАЈЦАТА

Викенд на планина од туристичка агенција Staff

Апарат за еспресо од Техномаркет

ЦЕНА НА 12 РАТИ: 630 ДЕН.