8-ми март е денот кога секоја жена е ставена во центарот на вниманието па затоа ИутеКредит одлучи да ги израдува сите нови и постоечки клиентки со специјална понуда во пресрет на Денот на жената.

Од 01.03 до 10.03 сите жени кои ќе аплицираат за кредит, добиваат -15% попуст на сите трошоци за кредит.

Новите клиентки може да аплицираат за кредит до 40.000 денари со рок на враќање до 12 месеци.

Постоечките клиентки во промотивниот период може да аплицираат за кредит до 150.000 денари на 36 рати.

Промотивната понуда може да се искористи преку онлајн апликација на iutecredit.mk, телефонски на 13 333 или во една од експозитурите на ИутеКредит во Скопје, Куманово, Тетово, Штип, Битола или Струмица.