ИутеКредит Македонија по повод лансирањето на новата редизајнирана Mastercard картичка ги наградува своите клиенти со одлични подароци.

Со направени 5 или повеќе трансакции од најмалку 1000 денари во текот на една недела, на интернет или на продажно место, добивате подарок од ИутеКредит.

Акцијата важи од денес до 10.04.2021, а добитниците на наградите ќе бидат контактирани на неделно ниво.

Новата Mastercard на ИутеКредит можете да ја добиете со вашата следна одобрена апликација за кредит на веб страната https://iutecredit.mk/, на телефонскиот број 13 333 или во нашите експозитури во Скопје, Куманово, Тетово, Штип, Битола и Струмица.

Картичката овозможува бесконтактно плаќање на сите продажни места кои имаат POS терминал, да купувате или нарачувате преку интернет, како и да подигнувате пари од кој било банкомат во Македонија и странство.

ИутеКредит овозможува и исплата на брз кеш кредит директно на вашата картичка, така што средствата се достапни за користење веднаш и во кое било време.