Дали и вие се соочувате со презадолженост? Имате премногу рати за кредити и кредитни картички па често се губите и не знаете што и каде да платите? Звучи како безизлезна ситуација, зарем не?

Нема простор за паника бидејќи решението е едноставно и се наоѓа во ИутеКредит!

Аплицирајте за кредит до 70 000 денари и рок на отплата до 15 месеци и затворете ги вашите активни кредити во другите финансиски друштва и банки. Одобруваме повисоки суми, поголем број на месеци за отплата на кредитот и пониски трошоци и месечни рати, а доколку кредитот се врати предвреме, правиме отпис на дел од трошоците.

Дополнително, ќе добиете и IuteCredit Mastercard картичка која овозможува бесконтактно плаќање на сите продажни места кои имаат POS терминал, да купувате или нарачувате преку интернет, како и да подигнувате пари од кој било банкомат во Македонија и странство.

Може да аплицираат вработени, пензионери или хонорарци кои имаат активен кредит во друга финансиска институција, а средствата се исплаќаат онаму кадешто ви се најпотребни – на вашата трансакциска сметка, на IuteCredit Mastercard картичка или пак директно во друга финансиска институција.

Дали сте подготвени да ги затворите сите ваши долгови?

Сѐ што треба да направите е да аплицирате на веб страната https://iutecredit.mk/, на телефонскиот број 13 333 или во нашите експозитури во Скопје, Куманово, Тетово, Штип, Битола и Струмица.