Пензионерските денови се период од животот кога целото слободно време кое ви стои на располагање сакате да го посветите на вашите најблиски. Вашето секојдневие треба да биде исполнето со безгрижни прошетки, убави моменти со внуците и по некое патување кое ќе ви помогне да се потсетите на деновите во младоста.

Посветете повеќе од своето време на работите кои ве прават среќни и спокојни, а помалку на финансиски грижи со кеш кредитот за пензионери до 120 000 денари и рок на отплата до 36 месеци доколку сте постоечки корисник, односно до 60 000 денари и рок на отплата до 24 месеци ако сте нов корисник на ИутеКредит.

Отсега за овој кредит може да аплицираат и пензионери на возраст до 75 години, и сето тоа само со лична карта и чек од пензија.

Финансиските средства се исплаќаат на Mastercard картичка со која лесно и без трошоци може да пазарувате во било кој супермаркет, гранапче, аптека, продавница, ресторан, кафуле, да плаќате сметки и режиски трошоци. Готовина може да повлечете од било кој банкомат во земјава и странство.

Кажете им збогум на вашите финансиски грижи и аплицирајте веднаш за кеш кредит до 120 000 денари на 13 333, онлајн на овој линк или во една од нашите експозитури во Скопје, Куманово, Тетово, Штип, Битола и Струмица.