Што ако ви кажеме дека вашите долгови за кредити во другите финансиски друштва завршуваат денес?

ИутеКредит Македонија ви нуди можност за затворање на сите ваши активни кредити во другите финансиски друштва по најдобри и најповолни услови!

Аплицирајте за новиот кредит за рефинансирање до 90 000 денари и рок на отплата до 30 месеци и сите ваши обврски плаќајте ги во ИутеКредит.

За овој кредит може да аплицира секој вработен, пензионер или хонорарец што има активен кредит во друга финансиска институција, а сака да го затвори во истиот момент заменувајќи го со кредит со најповолни услови и најниски трошоци во ИутеКредит.

Средствата се исплаќаат онаму кадешто Ви се најпотребни – на вашата трансакциска сметка, на IuteCredit Mastercard картичката или пак директно во другата финансиска институција.

На нашите клиенти им нудиме:

  • Поголем број на месеци за отплата на кредитот;
  • Пониска месечна рата;
  • Брза апликација и уште побрзо одобрување;
  • Издавање на Mastercard картичка и
  • Услуга 24/7.

Прочитајте повеќе за кредитот за рефинансирање и аплицирајте на овој линк.