Велигденските празници се најубавиот период во годината кога секое семејство се обединува покрај богатата велигденска трпеза и ужива во незаборавните моменти кои се доживуваат за време на празничниот дух.

Овој Велигден сакаме да го направиме уште попријатен и поисполнет со такви моменти и затоа на сите свои нови и постоечки клиенти IuteCredit им овозможува -15% попуст на сите провизии при аплицирање за кредит преку новата мобилна апликација MyIute.

Специјалниот велигденски попуст важи за секоја одобрена апликација во периодот помеѓу 19.04 и 03.05, а максималниот износ на кредит изнесува 180 000 денари.

Сѐ што треба да направите е да ја симнете мобилната апликација MyIute од Google Play или App Store, да го изберете потребниот износ на кредит и да ја комплетирате вашата апликација онлајн – каде и да се наоѓате.

По одобрување на кредиот, парите стануваат достапни за користење веднаш.

Пријатни велигденски празници ви посакува IuteCredit!