MyIute е нова мобилна апликација на IuteCredit која е направена да овозможи брзо и лесно управување со твојот кредит.

Една од најголемите поволности кои ги добиваш со инсталирање на апликацијата е тоа што можеш да аплицираш за кредит директно од твојот мобилен телефон – без ниту еден хартиен документ.

Целата постапка од аплицирање до одобрување се прави преку мобилната апликација, а за неполн месец тоа го прават повеќе од 7.000 корисници кои ја симнаа апликацијата.

За и ти да го направиш тоа, направи го следното:

  1. Инсталирај ја MyIute од Google Play или App Store
  2. Ако си постоечки корисник најави се со твоите кориснички податоци
  3. Избери сума и кликни аплицирај
  4. Прикачи ги сите потребни документи во апликацијата и почекај одобрување

Повеќе за мобилната апликација MyIute прочитај на следниот линк.