Побрзо, поедноставно, а отсега и поевтино… аплицирањето за кредит преку MyIute ти овозможува -10% попуст на провизии за секој потпишан договор преку мобилната апликација која полека се приближува кон 10 илјади корисници.

Попустот важи за секоја апликација која е направена и потпишана преку MyIute, а максималниот износ на кредитот изнесува 180 000 денари.

Како активен корисник на MyIute добиваш и бројни други поволности како што се: управување со кредитот 24/7, плаќање на ратите преку апликација, персонализирани понуди, понуди од нашите партнери, како и бесплатна потврда за затворање на кредитот и бесплатно прво одложување на рата.

Сѐ што треба да направиш е да ја симнеш бесплатната мобилна апликација MyIute од Google Play или App Store, да го избереш посакуваниот износ и ги следиш понатамошните чекори за комплетирање на апликацијата за кредит.

По одобрување на кредиот, парите стануваат достапни за користење веднаш, со -10% пониска провизија за одобрување!