Дали знаеш дека постои полесно, поедноставно и поевтино решение за управување со твојот кредит?

Со MyIute, покрај тоа што заштедуваш на време, добиваш и -10% попуст на провизии за секој кредит потпишан преку новата мобилна апликација на IuteCredit која во моментов брои над 8.000 корисници.

Апликацијата е целосно бесплатна и еве како можеш да аплицираш за кредит со -10% попуст на провизии преку MyIute:

  1. Инсталирај ја MyIute од Google Play или App Store
  2. Ако си постоечки корисник најави се со твоите кориснички податоци
  3. Избери сума и кликни аплицирај
  4. Прикачи ги сите потребни документи во апликацијата и почекај одобрување

Повеќе за мобилната апликација MyIute прочитај овде.