Од 15 јуни до 15 август 2021 секој што ќе аплицира за кредит преку мобилната апликација MyIute и истиот ќе му биде одобрен станува потенцијален добитник на вредните награди од наградната игра „Аплицирај и добивај со MyIute“.

Наградниот фонд вклучува:

  • Mi Електричен тротинет Essential (x2)
  • Мобилен телефон Redmi 9T (x2)
  • Mi Часовник (x2)
  • Mi Часовник – Lite (x2)
  • Xiaomi Mi Паметен Звучник (x2)

Право на учество во Наградната игра имаат сите полнолетни лица – државјани на Р. Северна Македонија кои ќе ја симнат мобилната апликација MyIute, ќе поднесат Барање за одобрување на кредит преку истата апликација и истиот ќе им биде одобрен.

Извлекувањето на наградите ќе биде на 15.07.2021 и 17.08.2021 и ќе се врши по електронски пат, и тоа по случаен избор од системската база на податоци во која учествуваат клиентите на кои им е одобрен кредит преку мобилната апликација MyIute.

Добитниците на наградната игра ќе бидат објавени на

Правилата за учество во наградната игра може да ги прочитате овде.