ИутеКредит Македонија го заокружи првиот круг од извлекувањето на добитниците во рамките на наградната игра „Аплицирај и добивај со MyIute“.

Од над 3.000 учесници во наградната игра, по случаен избор ги избравме следните добитници:

  1. Гоце Божиноски од Битола – Добитник на Mi Електричен тротинет Essential
  2. Џенгис Реџеп од Струмица – Добитник на Мобилен телефон Redmi 9T
  3. Милка Димитрова од Струмица – Добитник на Mi Часовник
  4. Јасмина Кочиева од Свети Николе – Добитник на Mi Часовник – Lite
  5. Ерол Муарем од Скопје – Добитник на Xiaomi Mi Паметен Звучник

Наградната игра „Аплицирај и добивај со MyIute“ започна на 15 јуни 2021 година и ќе трае до 15 август 2021 година. Потенцијален добитник е секој што ќе ја преземе мобилната апликација MyIute, ќе аплицира за кредит преку истата апликација и договорот ќе го потпише електронски преку неа. Следното извлекување на добитници е на 17.08.2021 година.

Им честитаме на добитниците и им посакуваме со среќа да ги користат добиените награди!