ИутеКредит Македонија го заокружи и вториот круг од извлекувањето на добитниците од наградната игра „Аплицирај и добивај со MyIute“.

Од речиси 3.000 учесници, потенцијални добитници на награди, по случаен избор ги избравме следните добитници:

  1. Моника Димитриевска од Куманово – Добитник на Mi Електричен тротинет Essential
  2. Маја Саздовска од Скопје – Добитник на Мобилен телефон Redmi 9T
  3. Роберт Вртески од Скопје – Добитник на Mi Часовник
  4. Лилјана Кипровска од Скопје – Добитник на Mi Часовник – Lite
  5. Ивица Стоилев од Скопје Добитник на Xiaomi Mi Паметен Звучник

Наградната игра „Аплицирај и добивај со MyIute“ започна на 15 јуни 2021 година и траеше до 15 август 2021 година. Потенцијален добитник беше секој што ќе ја преземе мобилната апликација MyIute, ќе аплицира за кредит преку истата апликација и договорот ќе го потпише електронски преку неа.

ИутеКредит им ги честита наградите на добитниците!