Колку нереализирани желби ти останаа за ова лето? Што ако ти кажеме дека до нивна реализација те делат само неколку минути? Или неколку кликови од твојот паметен телефон, сега кога постои MyIute? Сè е толку едноставно, потребно е да го направиш само првиот чекор, а тој започнува од тебе.

Првиот чекор е твојата желба. Желба да се создаде искуство или моморија која целосно ќе го промени твојот живот. Тоа може да биде некое патување со саканата личност, одмор со семејството, подарок за најблиските или нешто сосема друго што многу ти значи. Едноставно е, треба само да замислиш што е тоа што го посакуваш во моментов.

Вториот чекор е размислиш што сè ти е потребно за да ја реализираш твојата желба. Планот е важен! Запрашај се што ти е потребно, кога можеш да го реализираш тоа, со кого, како, зошто… сите овие прашања ќе ти помогнат да дојдеш еден чекор поблиску до остварување на твојот сон!

Планот е готов. Што потоа?

Трет чекор. Дали ги имаш потребните средства за реализирање на твојата желба? Ова е најчесто точката каде што паѓаат во вода голем број замислени желби и планови. Не секој може да дозволи своја лична заштеда или пак заеднички семеен буџет наменет за некое патување, летување или слично.

За среќа, ИутеКредит го има вистинското решение за тебе. Нашиот кеш кредит до 180 000 денари и можност за враќање на 42 месеци може да ти помогне во реализирањето на твоите планови и цели за ова лето. Дополнително, ако аплицираш преку мобилната апликација MyIute твојот кредит автоматски станува поевтин бидејќи добиваш -20% попуст на сите провизии.

Ајде зеадно да создадеме лето за паметење!