Поголеми износи за поголеми планови, само со кеш кредитот до 200.000 денари на 48 рати.

Искористи ја есента за што и да посакаш со фантастичниот кеш кредит до 200.000 денари во IuteCredit.  

Аплицирај преку мобилната апликација MyIute и добиј -10% попуст на трошоци и уште многу други поволности при користење на твојот кредит.

Преземи ја мобилната апликација на твојот смартфон од Google Play или App Store, избери сума и кликни аплицирај. Едноставно е!