Започна сезоната на подароци во ИутеКредит! Од 25 декември до 14 јануари, секој што ќе потпише договор за кредит преку мобилната апликација MyIute станува потенцијален добитник на супер новогодишни награди!

Наградниот фонд вклучува 20 шопинг ваучери во вредност од 5.000 денари кои ќе се доделуваат секој ден и главна награда зимување во х. Бистра во Маврово.

Сè што треба да направите е да аплицирате за кредит и договорот за истиот да го потпишете преку мобилната апликацијата MyIute која е достапна на Google Play и App Store.

Извлекувањето на ваучерите ќе биде секој ден, а добитникот на главната награда ќе биде објавен на 15.01.2021.

Правилата за учество во наградната игра Сезона на подароци со MyIute е објавен тука.