Од 25 декември до 14 јануари секој што ќе потпише договор за кредит преку мобилната апликација MyIute е потенцијален добитник на еден од 20те шопинг ваучери во вредност од 5.000 денари и главна награда зимување во х. Бистра во Маврово.

Листа на добитници на ваучер во вредност од 5.000 денари:

 • 25.12.2021 – Илија Д. од Струмица
 • 26.12.2021 – Александар С. од Скопје
 • 27.12.2021 – Хабиб Д. од Охрид
 • 28.12.2021 – Стојна Ѓ. од Демир Капија
 • 29.12.2021 – Маја К. од Скопје
 • 30.12.2021 – Надица А. од Кавадарци
 • 31.12.2021 – Јове А. од Битола
 • 01.01.2022 – Бујамин З. од Тетово
 • 02.01.2022 – Елизабета Ќ. од Гевгелија
 • 03.01.2022 – Роби С. од Битола
 • 04.01.2022 – Натка Н. од Кочани
 • 05.01.2022 – Ана П. од Скопје
 • 06.01.2022 – Јован А. од Гевгелија
 • 07.01.2022 – Виктор С. од Скопје
 • 08.01.2022 – Александар С. од Скопје
 • 09.01.2022 – Ерика Х. од Прилеп
 • 10.01.2022 – Ариф А. од Делчево
 • 11.01.2022 – Илија Б. од Скопје
 • 12.01.2022 – Асан Ј. од Струмица
 • 13.01.2022 – Симона К. од Кочани
 • 14.01.2022 – Олгица Р. од Скопје

Добитник на главна награда „7 ноќевања за двајца во х.Бистра, Маврово“:

 • Ајриз М. од Куманово