Започни ја годината опуштено со ИутеКредит и мобилната апликација MyIute!

Од 10 до 31 јануари аплицирај за кеш кредит преку мобилната апликација MyIute и добиј -22% пониски трошоци и инстант одобрување на твојата апликација.

Покрај попустот од -22%, со MyIute можеш да уживаш во бројните поволности кои ги нуди апликацијата, како што се плаќање на ратите од каде и да си, добивање на персонализирани понуди од ИутеКредит и нашата партнерска мрежа, бесплатна потврда за затворање на кредит и бесплатно прво одложување на рата.

Дополнително, од 25 декември до 14 јануари со секој потпишан договор за кредит преку MyIute стануваш потенцијален добитник на еден од 20те ваучери по 5 000 денари и главна награда зимување во Маврово.

Мобилната апликација MyIute е достапна на Google Play и App Store.

ИутеКредит ти посакува незаборавна зимска сезона!