Избери го совршениот подарок за 8 Март на рати со 0% трошоци, преку најкомфорниот начин на плаќање со IutePay!

Погледни ги најдобрите понуди кај нашите партнери и изненадете ги вашите сакани со вистинскиот подарок.

Тоа може да биде летен аранмжан во Грција или Турција, елегантен часовник ,мобилен телефон или третман за убавина… сето тоа е возможно да го платите на рати со 0% трошоци.

Погледнете ја целата понуда тука.