Изминатиот петок ИутеКредит ја отвори својата 10-та експозитура во Македонија.

Овојпат, нашите услуги се поблиску до посетителите на Скопје Ист Гејт кој е воедно и најголемиот трговски центар во земјава.

Во нашиот нов киоск во Скопје Ист Гејт клиентите ќе може да се информираат за најновите производи и услуги на ИутеКредит, да аплицираат за кредит и да бидат услужени од нашите советници за клиенти на ист начин како што тоа досега го правеа во нашите експозитури.

Дополнително, клиентите може да повлекуваат пари од нашиот кешомат кој се наоѓа во рамките на самиот киоск.

Киоскот на ИутеКредит се наоѓа на вториот кат во Скопје Ист Гејт. Ве очекуваме!