Наредниот период од месецов што следи и деновите по него се најубавиот период во годината кога за време на двата најголеми верски празници, Велигден и Рамадан Бајрам во нашата земја секое семејство се собира заедно покрај богатата трпеза, се дружи со блискиот круг на роднини и пријатели и ужива во незаборавните моменти.

За да ги направиме овие заеднички моменти пријатни и незаборавни, промотивната кампања на Иуте Кредит и MyIute апликацијата е супер можност за опуштени, среќни и финансиски безгрижни празнични денови за сите.

За таа цел на сите клиенти Иуте Кредит овозможува -20% попуст сo преземање на мобилната апликација MyIute! Аплицирањето за кредит е  достапно 24/7, лесно и брзо во секое време при преземање и користење на мобилна апликација MyIute.

Промотивниот празничен попуст важи за секоја одобрена апликација од денес 07.04.2022 година до 30.04.2022 година. Само овој април може да се искористи попустот од -20% на трошоците преку мобилната апликација MyIute и тоа за износи на кредит до 200.000 денари и рок на отплата до 48 рати. Одобрувањето е за само 10 минути!

Сѐ што треба да направите е да ја симнете мобилната апликација MyIute од Google Play или App Store, да го изберете потребниот износ на кредит и да ја комплетирате вашата апликација онлајн – од било кое место и во било кое време. По одобрување на кредиот, паричните средства стануваат достапни за користење веднаш.