#IutePay  e иновативно решение за паметни купувачи! Купуваш сега со 0% трошоци лесно и брзо на означените продажните места, а плаќаш подоцна.

Постојат само 3 едноставни чекори до можноста да се купува со#IutePay:

  1. Избери ги производите што сакаш да ги купиш и/или услугите кои сакаш да ги користиш
  2. Потпиши преку апликацијата MyIute
  3. Купи сега и плати подоцна

Едноставно, лесно и брзо до остварување на многубројните желби!

Ти плаќаш на рати со 0% трошоци и со тоа остваруваш бројни предности:

Купуваш сега, а отплаќаш подоцна. Брзо и лесно потпишуваш и плаќаш преку мобилната апликација.

Оваа  услуга е без дополнителни трошоци и со тоа ги добиваш најдобрите понуди со 0% трошоци.

Ние сме еко-пријателски расположени, се грижиме за нашата животна средина и не трошиме хартија за потпишување на договори.

Овозможуваме отплата на фиксен број на рати.

#IutePay Паметен избор за паметни купувачи!